Hjertelig velkommen til et historisk og hjemmekoselig hotell fra 1912 med flott beliggenhet like i nærheten av Jørpeland båthavn, og kun 10 minutters kjøring fra Preikestolen parkeringsplass.

Vi tilbyr 28 nyoppussete hotellrom, egen restaurant, gratis parkering, konferansesal og selskapslokaler. Verkshotellet ligger kun 1 time fra Stavanger og Sandnes, og er derfor et godt valg i forhold til tur til Preikestolen og Kjerag. Velkommen!

 

Hotellets egen restaurant er åpen man.-fredag fra 18.00-21.00. Søndager er restauranten åpen mellom kl. 13.00 og 18.00. Lørdag stengt. Vi tar også imot bestillinger til store og små selskap. Hjertelig velkomne!

Vi serverer alt fra smørbrød, småretter og supper til A la Carte meny med spennende retter laget av lokale råvarer.

Julebordsesongen åpner siste helga i november og varer helt fram til 21. desember. Ta kontakt på tlf 407 21 233 eller e-post post@verkshotellet.no så ordner vi festen for dere. Vi serverer også julelunsjtallerken fra 12.-14.00 i hele desember. Da må dere være minst 6 personer.

 

 

Se vår selskapsmeny til store eller små selskaper:

 

 

Spesielle øyeblikk!

Ta med dine gjester til bryllupsfest, dåpsfest eller andre merkedager som krever en spesiell ramme.På verkshotellet arrangerer vi selskaper etter deres ønsker. Her lager vi maten av gode, lokale råvarer - og tilpasser maten etter ønske fra dere gjester. Vi har ett stort selskapslokale som har plass til ca. 50 gjester. Dette lokalet kan deles i to, og har da plass til ca. 30 gjester pr. rom. Velkommen til oss!

Se vår bryllupsmeny 

Fyller du året eller har dere en annen merkedag dere vil feire?

Vi har selskapslokaler med plass til opptil 50-60 personer. Vi leverer også catering alle dager i uken.

Ta kontakt på tlf. 407 21 233 for priser og meny.