Hjertelig velkommen til et historisk og hjemmekoselig hotell fra 1912 med flott beliggenhet like i nærheten av Jørpeland båthavn, og kun 10 minutters kjøring fra Preikestolen parkeringsplass.

Vi tilbyr 28 nyoppussete hotellrom, egen restaurant, gratis parkering, konferansesal og selskapslokaler. Verkshotellet ligger kun 1 time fra Stavanger og Sandnes, og er derfor et godt valg i forhold til tur til Preikestolen og Kjerag. Velkommen!

 

Hotellets egen restaurant er åpen alle dager i sommer fra kl. 13.00. Vi tar også imot bestillinger til store og små selskap. Hjertelig velkomne!

 Vi trenger kun bordbestilling på tlf. 407 21 233 dersom dere er flere enn 4 personer.

Se Sommermenyen her:

Hjemmekoselig og lyst!

Bestill konferanse/teambuilding med overnatting. 

Ta turen til Jørpeland og nyt gode konferansedager på Verkshotellet. Her finner dere garantert roen slik at dere får fokusert på det som er viktig både faglig og sosialt. Bestiller dere flere rom får dere nesten hele hotellet for dere selv, og kan arrangere tidenes beste samling.  Vi har alt av teknisk utstyr, wifi og møtelokale med plass til opp i mot 60 personer.

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke minst for å holde humøret og motivasjonen på topp gjennom en lang dag. Derfor serverer våre kokker alltid spennende lokal mat - gjerne planlagt sammen med deg og ditt firma.

Her er bilder av vår koselige frokostsal, resepsjon og konferansesal.

Bestill konferanse/teambuilding med overnatting. 

Ta turen til Jørpeland og nyt gode konferansedager på Verkshotellet. Her finner dere garantert roen slik at dere får fokusert på det som er viktig både faglig og sosialt. Bestiller dere flere rom får dere nesten hele hotellet for dere selv, og kan arrangere tidenes beste samling.

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke minst for å holde humøret og motivasjonen på topp gjennom en lang dag. Derfor serverer våre kokker alltid spennende lokal mat - gjerne planlagt sammen med deg og ditt firma.

Etter møtets slutt har vi flere spennende aktiviteter å velge mellom. Se her!

 

 Se våre priser på møterom og seminarer!

Èn dags seminar med 2- retters lunsj:

Pris kr 450,- for leie av møterom, 2-retters lunsj, kaffe, te og isvann, frukt og kjeks i pausen.

Èn dags seminar med 2- retters lunsj + middag etter kursslutt:

Pris kr 750,- for leie av møterom, 2-retters lunsj, kaffe, te og isvann, frukt og kjeks i pausen. Middag etter kursets slutt.

Leie av møtelokale med frukt, kaffe og te:

Pris kr 120,- for leie av møterom, kaffe, te og et fat med frukt og litt søtt.